Меню
м. Київ. вул Вербицького 8б
Час роботи магазину:
  • Пн-Пт: 09:00, 19:00
  • Сб: 09:00, 17:30
  • Нд: Вихідний

Користувача угода

Користувача угода

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності і дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.


Персональні дані

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на опрацювання моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/одержання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, у тому числі шляхом кредитування. Не сперечаюся щодо перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з'ясування відомостей, що стосуються виконання мною взятих на себе зобов'язань за договорами (в т.ч. кредитними), у разі наявності таких, тим самим розуміючи, що про обсяг інформації, яка буде перевірятися, може включати інформацію, що стосується банківської таємниці, і з'ясування якої буде такою, яка буде повною і достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої ​​подальшої майнової відповідальності, у разі її необхідності. , що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки, у тому числі на перевірку вказаної в цій Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування цієї інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекції торські компанії, оператори мобільного та поштового зв'язку, інші фізичні та/або юридичні особи. Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запитана/отримана при відвідуванні нашого сайту https://zont-tent.com.ua/, при використанні сервісу, при замовленні , листування або телефонну розмову. Якщо у Вас виникнуть питання чи проблеми у зв'язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої запитання чи зауваження на електронну адресу: zont-tent.com.ua@gmail.com


Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, у випадку, коли Ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.


Особиста інформація стосується окремого споживача – наприклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та за власним бажанням. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримати доступ до його змісту.


Для того, щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь в акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов'язками з обробки персональних даних, зазначених у ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією Політикою конфіденційності, а також висловити повну згоду з їхніми умовами.


Якщо Ви не погоджуєтесь з будь-якою з умов цієї Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надайте особисту інформацію.


Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати будь-якої миті. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з позначкою в темі листа «Персональні дані», за адресою: zont-tent.com.ua@gmail.com


Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.


Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватись одна або кілька цілей.


Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, Ви зробили для обробки Ваших запитів або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети - задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.


Спілкування із Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вам про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення щодо замовлення, було Вами зроблено та зв'язатися з Вами з метою обслуговування споживача / клієнта.

Як збирається інформація

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з підтвердження. Так, коли Ви реєструєтесь на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтесь у промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, щоб виконати наші зобов'язання перед Вами. При виконанні замовлення товару ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати можливість оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.


Ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookie, як пояснюється нижче.


Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та за його межами. Cookies - це фрагменти інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія з'явилася можливість використання інтернету, зберігаючи пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації та не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.


Конкурси та акції

Наш сайт іноді розміщує повідомлення про наші промо-акції, і іноді ми можемо дозволити Вам зареєструватися онлайн. У таких випадках ми використовуємо надану Вами інформацію, щоб провести акцію (наприклад, повідомити Вас у разі виграшу). Через деякий час після закінчення промо-акції особисту інформацію ми видаляємо з нашої бази даних, якщо Ви не дали згоди на її збереження та використання для отримання подальшої інформації від нас. Беручи участь в акції, ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про вас у рекламних цілях, у тому числі право публікації вашого імені та фотографії в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю із ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).


Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо у певних агентств адміністрування промо-кампаній, аналіз даних,. Ці агентства можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їх функцій, але їм заборонено використовувати особисту інформацію для інших цілей, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку та захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.


Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш сайт до потреб відвідувачів.


Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передає розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках, визначених чинним законодавством України, а також:

1. Ми розкриємо інформацію у разі запобігання злочину або завданню шкоди нам чи третім особам;


2. Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку та послуги, за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.


Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати чи розширити зміст та рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (як у вашому браузері, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, і які його сторони найпопулярніші.


Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики у будь-який час, без попередження. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набирають чинності з моменту їх опублікування. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності у редакції, яка зараз діє.


У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини цієї Політики конфіденційності, інші її частини залишатимуться чинними.